Ušao bez majice u autobus, a putnici zanemeli zbog ovoga (foto)

Putnici beogradskog autobusa nisu bili nimalo šokirani kada je u autobus ušao sredovečni čovek golog torza, BEZ MAJICE.

Očito su na to navikli.

Šokiralo ih je nešto drugo: taj čovek, u ozbiljnim godinama, bio je brižljivo DEPILIRAN.

tropske vrućine

Gepostet von Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva am Sonntag, 6. August 2017

Kako sad to?

Očekujemo sredovečnog i dlakavog?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

autobusGSP
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • milovan

    A kako onda zene mogu u kratkim panralonama koje to nusu.Jer veci fio straznjice viri nego sto je u pantalonama.Providne helanke u kojima se vide tanga gace.To vam nesmeta,kulturne dame. Jeste nije u redu takav odati gradom,alk k zene su preterale pa cutite.

  • Balkan

    Da li to sto je depiliran opravdava prostakluk u oblacenju. Postoje osnovne norme oblacenja a mi kako otopli pa jos sa plaze u kupacim gacama, nekim kao majcama, narocito muska populacija i to srednjih i nesto starijih godina, nema osnovnog vaspitanja, kao ni ono sa sladoledom ili burekom ili hamburgerom u prevoz ma divota jedna. Sve nam je lepse i lepse, sto prostije to bolje.

  • ANDREJ

    Bio depiliriran ili ne,ali evidentno je,da mnogi muskraci kao zbog enormno velikih vrucina,sebi dozvoljavaju mnogo toga u pogledu oblacenja na javnim mestima.Postalo je takoreci „normalno“, da muskarac,nekih sezdesetih godina,ide ulicom u atlet majici ! Pa ne samo to.Nego tu atlet majicu,zavrne na gore,preko svog debelog stomaka.I to toliko,da otkrije vecii deo stomaka,iznad pupka.Kod nas je sve dozvoljeno,zaista se vidi,da smo krajnja periferija evrope,da kod nas ne vaze, nikakva civilizcijska pravila ponasanja i oblacenja.

  • Nikola

    Ovo može samo u ciganluku zvanom Beograd. Dobro je da se nije skinuo samo u gaće.

    • milanovicsrbin

      baš cigan, da znaš