Užas: Manijak napada devojčicu u tramvaju, putnici mirno sede (video)

Na društvenoj mreži Fejsbuk pojavio se snimak iz jednog beogradskog tramvaja koji je šokirao sve korisnike ove društvene mreže i izavao lavinu komentara.

https://www.facebook.com/beogradskitramvaji/videos/2182439478441060/?__xts__[0]=68.ARCqoch_wjpNwC4IadQmzIbJSWfjDcAwrs8Ld4R7RPy6NrgWP8I3_8gAm7GV48Ymxp7Xonmn8ZV4hrkPe8QuAbrS8ItCsjfq4_P753_eiHXiEjTjt33gEi7gWZchF69UvE8dhf6bZw5TTjlRxUR9UKj_UDsl6yvu-RbvaOz1Izd7iCYNFTcMioJ3gSLMLerMcM4oH9CRDvdyqK1Bj-8vWbjPIrRH6H5ZH-suA_c&__tn__=-R

Na stranici „Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva“, našao se snimak na kom se vidi kako muškarac prilazi tinejdžerki i počinje da je grli. Uplašena devojčica pokušava da ga odgurne od sebe, međutim on postaje sve navalentniji.

Toliko se priljubio uz devojčicu i dodirivao je po grudima i telu da joj je glavu bukvalno nabio u staklo.

Ono što je posebno šokantno je činjenica da odmah iza njih sedi nekoliko putnika koji ništa nisu učinili da pomognu devojčici, pa čak ni da obaveste vozača tramvaja kako bi momentalno zaustavio vozilo.

Kako je napisano ispod snimka koji je uznemirio ljude na društvenim mrežama, devojčica je stara svega 12 godina.

Iz Gradskog saobraćajnog preduzeća rekli su da im nije prijavljen ovaj incident.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

manijaktinejdžerkatramvaj
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • russ

    nema sance, jel odavno srb=picca, ebg ,ono sto valja- izginose u Balkanskim ratovima ili na Kosovu, ili sada u Donecku! al nema frke, i tako ce vas uskoro pojesti siptarija i hrvate, sa koima morate da se sdruzite, a delove (nozice) prodavace po supermarketima, ukljucujuci i Kinu! a zato: ziveo LIDL!

  • russ

    koi k.? – snimak sa kamere tramvaja, vidise iz polozaja „zrtve“ i „manjaka“! a to sto svi ostale ne reaguju, moguce da je „zrtva“ poznavala „manjaka“, mada i ne mora! ali, bez obzira, verujem da je u Srbii ljudi zaista i ne reaguju na takve stvare, jel zato ovde toliko ubijstava zena na godishnem nivou!! e moje srbe, i treba da nestanete kad vam ovakve stvare se desavaju, bez obzira, fui breee

  • FILIP

    Sve ove nemile scene,koje se dogadjaju svuda oko nas,dogadjace se sve cesce. Ali zar niko (ko treba) ne vidi da je sve to,posledica raznih Rijaliti programa,a narocito ovog poslednjeg brutalnog ZADRUGA 2. Dokle ce onaj vlasnik „PINKA“,trovati nasu omladinu,prostackim programima,koji zaista ne bi trebalo da imaju mesta u nasoj sredini.Zasto politicari stite „PINK“ koji je leglo sunda i nekulture.!!!

  • Kojeimedadam

    “ Iz Gradskog saobraćajnog preduzeća rekli su da im nije prijavljen ovaj incident.“, a snimak je snimila “ autobuska kamera „… 🙄 … Ko ovde – LAŽE?

  • Balkan

    Covek prica o cerki svog prijatelju koju napada manijak a gde si ti sto snimas, a i ovi ostali sto sede i komentarisu kao da su ispred kompjutera, bas nam je lepo ovo zlatno doba.

  • Poznavalac Stvari

    Taj je na%ebao kada prepoznaju na ulici.