Vaskršnje čarolije u Topčiderskom parku

BEOGRAD – Opština Savski venac i Turistička organizacija opštine i ove godine organizuju manifestaciju „Vaskršnje čarolije“, koja biti održana 27. i 28. aprila ispred Konaka kneza Miloša u Topčiderskom parku.

Sve posetioce Topčiderskog parka, a naročito one najmlađe očekuje bogat kulturno – umetnički i zabavni program tokom oba dana manifestacije, u terminu od 11 do 14 časova. Klovnovske predstave, nastup kulturno- umetničkog društva, didžeja, plesni performansi, maskote i žongleri zabavljaće mališane, a biće organizovane i sportsko-rekreativne i likovne radionice, crtanje po licu i još mnogo iznenađenja.

Mališani koji dođu na ovu manifestaciju treba da posenu uskršnje jaje, jer će se u subotu, 27. aprila birati najlepše oslikano jaje, a u nedelju, na Vaskrs, biraće se najjače vaskršnje jaje.

Prvog dana manifestacije biće organizovano i takmičenje osnovnih škola sa teritorije opštine Savski venac, kao i takmičenje vrtića Predškolske ustanove „Savski venac“ u izboru za najlepšu korpu.

Pobednike očekuju vredne nagrade. U takmičenju za najlepše i najjače vaskršnje jaje nagrade su – za osvojeno prvo mesto električni skejt – bord, za drugo mesto dečiji bicikl i za treće mesto trotinet. Za školu i vrtić čija korpa bude najlepša nagrada je laptop računar. Najmlađe posetioce očekuju i slatki paketići, baloni i drugi pokloni.

Kroz program manifestacije vodiće nas omiljeni dečiji animator Predrag Vuković Peđolino.

Ulaz je slobodan i svi su dobrodošli, poruičili su iz gradske opštine Savski venac.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar