Voditeljka čak dva puta napravila istu grešku dok je čitala vest o smrti patrijarha (video)

Tokom izveštavanja o smrti patrijarha Irineja u jutarnjem programu TV Prva, voditeljka Bojana Ristivojević je napravila gaf zbog kojeg je postala tema na društvenim mrežama.

– Da ponovimo još jednom, u petak, 20. novembra, u 7 i 7 časova u Vojnoj kovid bolnici Karaburma u Beogradu, upokojio se u gospodu njegova svetlost patrijarh Irinej – izgovorila je voditeljka i ubrzo dodala:

– O ovim i drugim detaljima u vezi sa sahranom njegove svetlosti, javnost će biti uskoro obaveštena.

Video je ubrzo na Tviteru postao viralan i izazvao veliki broj komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

greškavoditeljka
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    pa šta ako je napravila grešku, ne moze se živi od vas dušebrižnika

  • Tomica Pantinac

    Nije greška nego osnovno neznanje. Koji kriterijumi opredelljuju ljude sa Prve i Tv Heppy, kod izbora voditelja. Sramota za medije ko sve radi i kako radi poslove voditelja. Postali su pijačna klepetala!

  • Slavijan

    Po tvojoj logici i Slovenci, Hrvati, Makedonci i ostali, svi su bili na sahrani Amfilohija…. Zarazu, definitivno, najviše prenose oni koji nemaju simptoma: DJECA I OMLADINA !

  • Mtv

    Devojka prosto odise inteligencijom, vidi se 🙂 propast kakav jutarnji program

  • Žana

    Nije ugodno griješiti, a uz ovakvu vijest je mogućnost da pogriješiš i mnogo veća! Lako je napadati voditeljku, ali budite hrabri pa kritikujte crkveni establišment koji je načinom organizovanja sahrane kovidom preminulog gospodina Amfilohija praktično zarazio mnoge pa evo čak i gospodina Irineja, nažalost. Sad se spremaju da ponove isto…Šteta…Laka zemlja i vječni mir svim žrtvama korone!!!