Vršnjačko nasilje u Barajevu: Dve učenice šamarale devojčicu i pretile joj

Dve devojčice (15) snimljene su kako u dvorištu škole u Barajevu tuku i iživljavaju se nad svojom vršnjakinjom, udarajući joj naizmenično šamare. Za sve to vreme druga deca se smeju, pa čak i same nasilnice.

Na snimku se vidi kako jedna od učenica srednje škole u Barajevu udara žrtvu po glavi, šamara i preti joj da će „proći trista puta gore“ ako sve ispriča njenoj majci.

Druga devojčica prilazi žrtvi i naređuje joj da spusti ruke, a zatim počinje da joj udara šamare, dok ostala deca dobacuju psovke.

Kako prenose mediji, žrtva i jedna od nasilnih devojčica su učenice prvog razreda Srednje škole u Barajevu, dok je druga nasilnica učenica srednje škole sa Zvezdare.

„Novosti“ prenose da je po nalogu tužilaštva za maloletnike, policija je podnela krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje protiv I. O. (15) i D. I. (14), koje su u školskom dvorištu OŠ „Knez Sima Marković“ šamarale i fizički maltretirale A. M. (15).

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Barajevovršnjačko nasilje
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ove dve su samo za najmračnije vrste zlostavljanja, ako ne, i za ubistvo.

  • Anonimni

    Tako je, popravni dom za obe! Da vidim hoce li i tamo smeti da tuku druge ili ce one dobijati batine! Kao i sve ove sto snimaju i ne reaguju na nasilje!

  • Milan

    Ja da ovo vidim da se dešava mom detetu bi uzeo pravdu u svoje ruke pa šta košta da košta.

  • Majka

    Pravac u popravni dom, da se malo druzim sa pravom problematicnom decom. Nema vise prastanja za male nasilnike.