Zakupci iz Depoa od septembra u novom prostoru

Direktor JKP „Gradske pijace“ Ivan Sočo izjavio je da je planirano da se zakupci iz TC „Depo“ početkom septembra usele u montažno-demontažni kompleks čija je izgradnja u toku.

Montažno demontažni kompleks imaće 20 boksova površine do 30 metara kvadratnih koji će funkcionalno i komunikaciono biti  povezani u zajedničku celinu.

Kompleks će se prostirati na ukupnoj površini 700 metara kvadratnih sa 88 prodajna mesta.

Prodajni prostor u boksovima biće pregrađen metalnim panoima, dok će sa krova sa izraženim vrhom i otvorom biti prirodna ventilacija i cirkulacija vazduha.

Sočo je juče obišao gradilište na pijaci „Smederevski đeram“ gde su u toku radovi na izgradnji montažno-demontažnog kompleksa predviđenog za zakupce iz TC „Depo“.

„Tokom jučerašnjeg dana završeni su radovi na asfaltiranju platoa površine 700 metara kvadratnih u delu pijace gde će biti postavljena montažno-demontažna konstrukcija, kao i četiri prilaza za potrebe kretanja invalida“, kazao je Sočo, a saopštile Gradske pijace.

U toku ove sedmice počeće se sa postavljanjem montažne konstrukcije objekta počev od prvog boksa od Bulevara kralja Aleksandra, naveo je Sočo i dodao da je završetak radova i useljenje zakupaca planirano početkom septembra iako je rok prema konkursnoj dokumentaciji 55 dana.

„Zakupcima iz TC „Depo“ želimo što pre da obezbedimo početak rada u novom komleksu kako bi na vreme svoju robu ponudili našim sugrađanima uoči početka nove školske godine“, kazao je Sočo.

Tržni centar „Depo“ izgoreo je 23. avgusta prošle godine.

(Tanjug)

Pročitajte još i:

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

beogradDepoizgradnjapozar
Komentari (0)
Dodaj komentar