Zlatiborci očekuju da turitička sezona letos bude rekordna (FOTO/VIDEO)

U toku letnje sezone na Zlatiboru pripremljen je kulturni program na tri lokacije u centru Čajetine, a ponudu Zlatibora predstaviće i serija video spotova o turističkim atrakcijama, medju kojima je i panoramska žičara „Gold gondola“.

Spotove je pripremila Turistička organizacija Zlatobora koja očekuje rekordnu turističku sezonu na toj najposećenijoj planini u Srbiji.

Kulturni program će biti organizovan na Kraljevom trgu, u porti hrama Preobraženja Gospodnjeg i u Kulturnom centru Zlatibor.

Direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović rekao je da je „Gold gondola“ ponos Opštine Čajetina i kapitalna investicija u koju je uložila „velika sredstva i nesebičan trud“.

„Gondola je postavila temelje razvoja novog Zlatibora. Za svega šest meseci rada prevezla je 110.000 putnika, što najbolje govori o interesovanju i želji posetilaca da probaju nešto novo,“ rekao je Živanović.

On je ocenio i da postoji veliko interesovanje za program „Zlatiborskog kulturnog leta“ i najavio koncerte nekoliko poznatih muzičara.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar