Analitičari: Melanija je svom suprugu samo objekat (video)

„Melanija Tramp je za svog muža samo objekat“, tvrde stručnjaci za govor tela koji su analizirali na dan inauguracije novog predsednika i njegove porodice. Prateći pomno svaki korak porodice Tramp, mnogi su odmah primetili hladan odnos Trampa i Melanije, posebno u poređenju sa Obamama, prenosi Independent.

„Melanija je gospodinu Trampu samo objekat“, rekla je Suzan Konstantin, priznati ekspert za govor tela i dodala kako „u tom odnosu ne vidi nikakve topline ili prave ljubavi.“

https://www.youtube.com/watch?v=-fV4OUP3ldg

Uprkos prisnom plesu na inauguracijskom balu, stručnjakinja Pati Vud rekla je kako je njihov ples bio „indikativan za vezu koja nije u balansu.“ „Donald je privlačio sebi na seksualan način dok je jasno kako se ona od njega tokom plesa i odmicala“, dodala je.

„Zanimljivo je da je Tramp izašao iz auta i umesto da pomogne supruzi da i ona izađe, ili da se barem okrene, Tramp je počeo da se rukuje sa ljudima“, otkrila je Konstantin još jedan detalj.

Krenula su odmah i nezaobilazna poređenja sa Obamom koji je svoju suprugu, kad mu se priključivala na pozornici, toplo pozdravio.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Donald TrampMelanija Tramp
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • sasa m

    „Anal-itičari“ Soroš, Klinton,Merkel, Vučić i ekipa….