Bihać: Pakistanski tinejdžer izboden nožem, teške povrede

BIHAĆ – U neposrednoj blizini Đačkog doma u Bihaću izboden je nožem 17-godišnji migrant iz Pakistana koji je zadobio je teške telesne povrede.

Portparolka MUP Unsko-sanskog kantona Snežana Galić izjavila je za klix.ba da se incident se desio u toku protekle noći na parkingu u blizini Đačkog doma u naselju Borići.

„Policijskoj stanici Bihać sinoć se obratio zaposleni u agenciji za obezbeđenje angažovanoj u Đačkom domu u kojem su smešteni migranti i prijavio da je došlo do fizičkog obračuna migranata u neposrednoj blizini Đačkog doma i da je jedan od migranata povređen. Izlaskom na mesto događaja, policijski službenici zatekli su jednu nepoznatu osobu koja je imala vidnu povredu u predelu abdomena, zadobijenu upotrebom hladnog oružja“, kazala je Galićeva.

Ona je navela da je povređeni prevezen u Kantonalnu bolnicu, gde su mu konstatovane teške telesne povrede i zadržan je na lečenju. Sarajevski portal saznaje da je migrant iz Pakistana van životne opasnosti.

Galićeva je navela da su istražitelji lišili slobode L. A. K. (1987.) iz Pakistana kod kojeg je pronađeno i sredstvo izvršenja krivičnog dela.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar