Britanski princ nije primetio sumnjivo ponašnje kod Epstina

LONDON – Britanski princ Endru izjavio je danas da nikada nije primetio, niti posumnjao da se dešavaju zločini za koje je optužen pokojni američki milijarder Džefri Epstin.

„Ni u jednom trenutku tokom ograničenog vremena koje sam proveo sa njim nisam video, primetio i posumnjao na ponašanje zbog koga je kasnije uhapšen i osuđen“, izjavio je princ, prenosi Rojters.

Dodao je da je bila greška što se upoznao sa Epstinom 2010. godine, kada je milijarder izašao iz zatvora.

Britanski mediji nedavno su objavili fotografiju Endrua koji se pozdravlja sa jednom ženom u vili čiji je vlasnik bio Epstin.

Epstin je izvršio samoubistvo u zatvoru, a bio je osuđen za podvođenje i seks sa maloletnicama.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (2)
Dodaj komentar
  • AA ( americki alah)

    a kad je vec nevin, zasto ne ode do amerike i da izjavu pravosudnbim telima, nego odbija?Zar se plasi nepravde u tim americkim demokratskim, pravednim ustanovama? Dok dele (NE)pravdu po celom svetu, sve je ok, a kad treba po sopstvenim ledjima da se oseti, e onda, kociiiiiii. Idi bato tamo, i ne plasi se ako si nevin. Da si Srbin do sad bi robijao vec, ali lord si, neko jaje il sta vec, mozda tebe nece tako drakonski kao sto u hagu nas lincuju. Ipak si ti deo tog demokratskog kolorita, pa makar bio i pedofil, siledzija, kriminalac, ubica…….

  • AA ( americki alah)

    naravno da nije kad je aktivno ucestvovao u perverzijama. Kom pletno to “ visoko“ englesko drustvo je bolesno.Kod njih je ispit zrelosti za musku decu da ih uce na homoseksulanost koja ih ceka u prestiznim skolama. Izopaceno i bolesno drustvo, iscaseno od posledica ljubavi medju bliznjima. Bitno da ga je dvor podrzao, kao da su mu oni drzali svecu pa znaju sta je radio.