Dajana znala za „telefonski seks“ Čarlsa i Kamile, evo kako je reagovala

Britanski mediji dokopali su se još jednog intervjua koji je pokojna princeza Dajana svojevremeno dala čoveku koji je snimao i radio za BBC, a za koji je tada dobio 5.000 funti.

Dajana je u tom intervjuu koji će večeras biti prvi put javno emitovan na britanskom servisu između ostalog priznala kako je jednom uhvatila supruga, princa Čarlsa kako je imao „telefonski seks“ sa ljubavnicom Kamilom.

Dajana je novinaru naglasila kako se mogla čuti i druga strana, odnosno Kamila koja je u tom eksplicitnom razgovoru bila daleko vulgarnija od Čarlsa.

„Dajana je opisala kako se jednom našla u situaciji da čuje telefonski razgovor Čarlsa i Kamile. Čarls je sedeo na WC šolji kada ga je uhvatila. Razgovor se svodio na ‘telefonski seks’, u kome je Kamila bila mnogo lascivnija od Čarlsa“, rekao je novinar čiji će se intervju emitovati večeras.

On je takođe dodao i da mu je Dajana govorila o želji da spreči Čarlsa da postane kralj.

„Želela je da sin Vilijam dođe na presto kada kraljica umre. Dajana je jasno videla sebe kao glavnu podršku koju bi tada Vilijam dobijao. Imala je nekakvu romatičnu ideju da bude stvaralac kralja, majka iza monarha“, rekao je snimatelj i novinar.

On je na kraju istakao i da nikada nije želeo da se ovaj razgovor emituje jer se plašio da je tajna služba MI5 prisluškivala sve i da bi prikazivanjem snimka imao velike probleme u životu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Princ Čarlsprinceza Dajana
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • goran manic

    Čedna Dajana je prezrela ove virtuelne lascivnosti i prvo sa (zaboravljenim) konjušarem a zatim i arapskim princom odbranila čast stare dobre švaleracije.