Dečak priznao: „Stavljao sam igle u jagode, ali to je bila šala“

Dečak je priznao da je stavljao igle u jagode i to zbog ‘šale’. Uhapšen je u sredu popodne, po lokalnom vremenu.

U Australiji je nastala masovna panika među stanovništvom nakon što su jagodama otkrivene igle. Opasno voće pojavilo se u svih šest većih gradova, a jedan muškarac je zbog neslane šale završio u bolnici.

Iako su vlasti za ovakav zločin propisale kaznu zatvora do 10 godina, s obzirom na to da je dečak maloletan, suočiće se sa mnogo blažom kaznom.

Istraga je pokazala i da su u celoj krizi učestvovali i drugi pojedinci koji su počeli da kopiraju dečakove poteze. Oni će biti strože kažnjeni.

– Svaki idiot sad može ići po radnjama i zabijati igle u voće i praviti se da je to nekakva šala… Takvo ponašanje je bezobzirno i kažnjavaćemo ga do 10 godina zatvora – rekao je premijer Skot Morison za Dejli Mejl.

Osim u jagode, neki su igle stavljali i u banane i jabuke.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

australijajadode
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Radoslav radović

    T u se nemože mnogo uraditi. Ovo je vjerovatno samo početatak. Sledeći korak će biti razni otrovi i čak smrtonosni otrovi, jer je sve više djece čiji roditelji osim što su ih stvorili nijesu ništa uradili da od njih naprave ljude. Tako j sve više monstruma koji samo fizički liče na djecu ili ljude.Nemogu da prepoznaju i naprave razliku između dobra i zla, između šale i zbilje.prije nekoliko godina dva monstruma su stijenu bacili sa nadvožnjaka koji je pao u kabinu teretnog kamiona i na mjestu usmrtio jadnog vozača. Poslije toga je Australija potrošila stotine miliona dolara da napravi mrežane ograde da se takvi luđaci nemogu ispeti preko i ubjati ljude.Kada su svjetski novi fašisti(takozvana međunarodna zajednica) bombardovali Srbiju slušao sam jednu zgranutu novinarku koja se divi raketi Tomahavk koja polijeće sa Američkog broda da ubija Srbe.Naprosto se divila njenoj snazi i „ljepoti“,u zanosu je urlala od sreće(nesreće za normalan svijet). Nemojmo zaboraviti da monstrumi rađaju još veće monstrume. To je put bez nade i povratka u zdrav i normalan svijet.