Dedica slučajno ostao zaključan u trezoru banke – izazvao VELIKU policijsku akciju

Jedan 83-godišnji muškarac nekim je čudom zalutao u trezor banke Volksbank u nemačkom gradu Paderbornu što je pokrenulo veliku policijsku akciju.

Kako je starac završio u trezoru još nije jasno, ali radnici ga nisu primetili pa su zaključali trezor i zatvorili poslovnicu u petak nakon kraja radnog vremena – pišu nemački mediji.

Ipak, detektori pokreta otkrili su da se neko nalazi u trezoru nakon što je banka zatvorena i to je aktiviralo alarm. Policija je, misleći da je u toku filmska provala u banci, pokrenula sve raspoložive jedinice, uključujući i teško naoružane specijalce.

Čitavo područje oko banke je ograđeno, a specijalci su krenuli u pretraživanje prostorija banke. Kad su otvorili trezor pred njima se ukazao zbunjeni starac.

Kasnije se saznalo da je dedica taj dan odlutao iz svog stana, a njegova supruga je nekoliko sati pre policijske akcije prijavila njegov nestanak.

Najveće pitanje ipak ostaje bez odgovora: kako je uspeo da neprimećen uđe u trezor? Iz banke nisu hteli da komentarišu događaj, a policija je starca predala hitnoj pomoći. Za sada nisu podneli nikakvu prijavu, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bankadedicapolicijatrezor
Komentari (0)
Dodaj komentar