Donald Tramp ignorisao Gretu: Njen izraz lica govori sve (video)

Snimak na kom se vidi kako američki predsednik Donald Tramp prolazi pored Grete Tunberg, 16-godišnje aktivistkinje za klimatske promene, i ignoriše je, postao je viralan.

Greta i Tramp sreli su se na hodnicima zgrade Ujedninjenih nacija u Njujorku dok su dolazili na samit o klimatskim promenama. Snimak su preuzele sve svetske agencije, a podeljena je i na Tviteru.

Mlada Šveđanka održala je u UN-u govor u kojem je osudila svetske vođe da su propustili da preduzmu snažne mere u borbi protiv klimatskih promena. Besno im je poručila: „Kako se usuđujete, ukrali ste mi detinjstvo“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Donald Trampgreta tunberg
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • milovan

    Gospodine Balkan.A kako je dosla jedrenjakom.??Zasto bas ona.??Tko ju je odabrao.??? Ako si sa Balkana onda znas da nista nije slucajno, Ni deca se vise tako ne.rave!! Ia svakoga stoji netko. Kako je dobila vizu,tko placa troskove itd. Hajde probaj ti,pa da vidimo.Neces doci ni do mesne zajednice a ne do UN.

  • milovan

    Pa tramp zna kako je to dete doslo tu gde je. I on bi trebao da slusa nekoga bez ikakvog legimiteta i radnog iskustva. Smesniste. Dete su naucili da se tako ponasa. A sto ta mala nebaci mobilni,ide peske i jede samo ono sto sama zasadi.

    • Balkan

      Pa gospodine Milovane ipak treba malo vise citati jer clanak o ovoj mladoj devojci je dat u okviru njenog govora gde se kaze da je dosla jedrenjakom a ne avionom i mnogo toga sto radi zarad klimatskih promena, prvo se upoznati sa onda komentarisati, ovako ispada da ste procitali samo naslov pa udarili na komentarisanje, nije zdravo. Ziveli