Drama u Dortmundu: Odjeknule tri eksplozije nedaleko od stadiona, meč definitivno odložen (foto, video)

Užasan uvod u spektakl koji je trebao da se održi u Dortmundu gde je domaća Borusija trebala da ugosti Monako u četvrtfinalu Lige šampiona.

https://www.youtube.com/watch?v=78ZUkzSz-7M

Kako je potvrdila nemačka policija, desetak kilometara od Vestfalena, stadiona Borusije Dortmund, eksplodirale su tri za sada nepoznate naprave.

Do eksplozija je došlo u trenutku dok je prema stadionu vozio autobus sa igračima Borusije, a kako prenose nemački mediji, jedna je osoba povređena. Navodno je reč o štoperu Marku Bartri, koji je već na putu za bolnicu gde bi trebalo da se ustanovi i težina njegove povrede.

Španski mediji s druge strane javljaju kako je možda reč i o snažnoj petardi koja je razbila stakla na Borusijinom autobusu koje su potom uzrokovale povrede mladog igrača.

Utakmica između Borusije i Monaka trebala je da počne u 20.45 sati, a po najnovijim informacijama susret je odložen za sredu u 18.45.

Za gledaoce na stadionu, kako je izvestila policija, nikakve opasnosti ni u jednom trenutku nije bilo, a nakon što su stigle vesti o incidentu, na velikom video bimu postavljeno je najnovije obaveštenje policije, prenose mediji.

Navijači Monaka su u znak podrške aplaudirali i skandirali domaćim igračima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Dortmundeksplozija
Komentari (0)
Dodaj komentar