Džaferović i Komšić uputili saučešće Vučiću

SARAJEVO – Predsdavajući Predsedništva BiH Šefik Džaferović i hrvatski član Željko Komšić uputili su telegrame saučešća predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću povodom tragične nesreće u rudniku Soko, u kojoj je smrtno stradalo osam rudara, a više njih je povređeno.

„Poštovani predsedniče Vučiću, s dubokom tugom sam primio vest o tragičnoj nesreći u rudniku kod Sokobanje u kojoj je život izgubilo osam rudara, a više ih je povređeno“, naveo je Džaferović.

Džaferović je telegram iskrenog saučešća uputio u ime Predsedništva BiH i svoje ime predsedniku Srbije Vučiću i porodicama stradalih.

„Molim Vas da povređenima prenesete moje želje za što bržim oporavkom, kao i izraze podrške spasilačkim službama i lekarima koji su prvi priskočili u pomoć nakon nesreće“, naveo je Džaferović u telegramu saučešća objavljenom na zvaničnom sajtu Predsedništva.

Član Predsedništva BiH Željko Komšić u saučešću upućenom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, povodom tragedije u rudniku Soko, kaže:

„Poštovani predsedniče Vučiću, primite izraze iskrenog saučešća povodom nesreće koja se dogodila u jednom od vaših rudnika, a u kojoj je osam ljudi izgubilo život. Rudarski posao je težak i zahtevan i, nažalost, sobom nekada nosi neizvesne i tragične posledice“.

Komšić je porodicama preminulih uputio najiskrenije saučešće, a povređenim rudarima poželeo uspešan i brz oporavak.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar