Eksplodirao mu mobilni telefon u džepu košulje: Jedva izvukao živu glavu (video)

Čuvaru hotela Ciputra u indonezijskom gradu Semarangu telefon Samsung Grand Duos eksplodirao je dok mu se nalazio u džepu od košulje.

Sigurnosna kamera snimila je incident u kome je čuvar Julianto (47) zamalo izgubio život. Julianto je krenuo rukom ka telefonu koji se nalazio u džepu od košulje, a u sledećem trenutku vidi se kako telefon eksplodira uz varnice koje su odmah zapalile košulju.

Šokirani muškarac bacio se na pod i brzo skinuo košulju sa sebe, a u pomoć mu je priskočio slučajni prolaznik. Ispričao je da do sada nije imao problema sa četiri godine starim telefonom.

– Odednom sam osetio toplotu telefona i da se trese. Pre nego što sam shvatio šta se događa, oko mene je bila vatra i u panici sam skinuo košulju što sam brže mogao – ispričao je Julianto.

Iz policije su rekli da je muškarac prevezen u bolnicu gde su mu sanirali manje opekotine na grudima, zahvaljujući tome što je brzo skinuo košulju u kojoj je bio telefon.

Policija istražuje zbog čega je uređaj eksplodirao, a napomenuli su da nije bio na prenosnom punjaču. Iz Samsunga su rekli za Daily Mail da su se i oni uključili u istragu, prenose mediji u regionu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

eksplozijakošuljamobilni telefon
Komentari (0)
Dodaj komentar