Hit reakcija američkog novinara nakon proglašenja Bajdenove pobede (video)

Nakon što je Si-En-En izvestio kako je Džo Bajden novi predsednik SAD, jedan od novinara je zaplakao, a snimak njegove reakcije odmah je postao viralan na društvenim mrežama.

Nakon što je Anderson Kuper pročitao vest, obznanio ju je i Van Džons, a on je poprilično emotivno reagovao na rezultate izbora koji su se čekali danima.

​„Lakše je biti roditelj jutros. Lakše je biti tata. Lakše je reći svojoj deci da je karakter bitan. Govoriti istinu je važno. Biti dobra osoba je važno“, govori Van Džons kroz suze.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Bajdennovinarpobedasnimak
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    When Biden and his sponsors start world War IIII (everything is alredy prepared) how you can explain your children that for several dollars his daddy can cry as a very bad actor . Continue to crying because very bad times are near. Good luck for you and you famaily and every one in the world . Hard times are near

  • milovan

    Koje su to mucke,neverovatno. I sada kazu demokratija i amerika.Dno ,dna. Sta rade tom narodu.Neverovatno. I onda imaju obraza kazati da Lukasenko nije pobjedio.

  • bambi

    Dobro se nije usrao.

  • Americki Alah

    narod amerike vise ne moze da se zali na spoljnu politiku( ratove i ubistva sirom planete) da su odgovorni politicari. NE, taj usljivi narod amerike je odgovoran jer podrzavaju ubice. Trump nije zapoceo niti jedan rat, a ako onaj lutkar na koncima pobedi videcete. I ovaj placko? Otvorena kradja a on nesto prdi o nekoj casti? Jadno!

  • Misko

    Koji narkoman.