Hladan tuš: Kremlj zabrinut zbog Trampovog NEČUVENOG beskrupuloznog nadmetanja

Uoči samog početka samita predsednika SAD i Rusije Donalda Trampa i Vladimira Putina u Helsinkiju, portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je jutros da Trampove kritike ruskog gasovoda „Severni tok-2“ ka Evropi predstavlja nečuveni primer beskrupuloznog nadmetanja i dodao da to brine Moskvu, prenosi Rojters.

Navodi se da je Peskov takođe ocenio da će razgovori dvojice državnika o Siriji biti teški zbog stava SAD prema Iranu, savezniku Rusije koji je veliki faktor u sirijskom sukobu.

Rojters prenosi da je ruska agencija RIA Novosti citirala takođe izjavu Peskova da se on nada da će razgovori u Helsinkiju predstavljati neki način udaljavanja od aktuelne krize u američko-ruskim odnosima.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Dmitrij PeskovkremljTramp
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Danilo

    Mogu ameri da se ljute na evropljane za drugi severni tok,neka pritisnu ove velike evropske lidere.Ako to urade sve će ih više udaljavati od sebe.Pucanjem EU puca iNATO to je bar normalan splet događaja,zato oni na Rusiju pokušavaju da disciplinuju Evropu samo kako će.Nemogu Rusi da prave severni tok koji ne ide nikuda,baš smešno.Poludeo ceo svet

  • Anonimni

    VI LUPATE IZ DANA U DAN KATASTROFA STE OD ZEMLJE

    • Doktor Zo

      A ti si baš mnogo pametan? Vidim i hrabar si, pa si se potpisao. Ha.ha-ha!