Horor na koncertu Arijane Grande: 22 žrtve, nestali se traže i na Tviteru, slavne ličnosti u suzama! (foto, video)

Šef mančesterske policije Jan Hopkins izjavio je danas da su u eksploziji, koja se dogodila na kraju koncerta pevačice Arijane Grande u Mančester areni, poginule 22 osobe, a da je 59 povređeno.

Među poginulima ima i dosta dece.

Mladi ljudi čiji su prijatelji ili poznanici nestali u opštem metežu na Tviteru su već postavili slike voljenih kako bi se javili oni koji su ih možda videli.

Prema njegovim rečima, policija je uverena da je napadač koji je aktivirao bombu, poginuo u eksploziji, kao i da je on sam izveo napad, prenosi britanski Gardijan.

https://twitter.com/BeingSunny8/status/866893202648739840

Policija je takođe uverena da je on“nosio improvizovanu eksplozivnu napravu“, kao i da će istraga utvrditi da li je on bio deo neke terorističke mreže.

Ulice oko Arene u kojoj se koncert održao i dalje su zatvorene, a prisutan je i veliki broj policije i antiterorističkih jedinica koje i dalje pretražuje teren, prenosi Skaj njus i dodaje da su u pretraživanje uključene i policijske patrole sa psima.

https://twitter.com/taylorswift13/status/866824457050099712

Na društvenim mrežama veliki broj slavnih ličnosti oglasio se porukama podrške a mnogi od njih priznali su i da ne mogu nikako da zaustave suze.

 

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Mančester
Komentari (0)
Dodaj komentar