Isplivala dosad NAJJEZIVIJA verzija govora Grete Tunberg u UN (video)

Ako ste mislili da govor ekološke aktivistkinje Grete Tunberg u UN ne može da bude više apokaliptičan, vreme je da se preispitate. Na internetu je, naime, osvanula „det metal“ (death metal) verzija govora švedske devojčice.
Pesmu je producirao muzičar i jutjuber Džon Malosk, koji kaže da ga je nastup Tunbergove u UN inspirisao da napravi metal verziju. Posebno ga je nadahnuo deo govora bio onaj u kojem ona poručuje: „Želim da paničite!“

Govor mlade švedske aktivistkinje osvojio je planetu, a u njemu onda upućuje dramatične poruke setskim liderima, koristeći izraze kao što su „masovno izumiranje“, „kako se usuđujete“, „nikad vam nećemo oprostiti“… U metal verziji, ove poruke zvuče još brutalnije.

„Det metal“ verzija Gretinog govora postala je onlajn senzacija, pa već ima dva miliona pregleda na Jutjubu.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

greta tunberg
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Adolf

    Sa jedne strane gledano – svet će više sažaljevati bolesnu osobu nego zdravu.Sa moje tačke gledišta,svet bi bio mnogo lepši i jednostavniji bez UN,NATO,USA, i ostale beskorisne bagre,kao i bez ovakvih bolesnika koji su jaki na rečina a nule na delima.Pun nam je „kufer“ takvih što samo laprdaju u prazno. Ko se ne slaže samnom,dabogda mu crko frižider.

  • Dane

    Samo mi nije jasno kako nisu mogli naći zdravu, mladu osobu, već ovu , koja boluje od opsesivno-kompulzivnog poremećaja i jedne vrste autizma ? (na najprostija pitanja nije umjela da odgovori)

  • Anonimni

    ODVRATNI MILOVAN ( SRBOMRZAC), SATANA, OTROVNE REČI NEČOVEKA ,…

  • Milovan

    Neko se dosetio kako da zivi bez rada.I eto. Pa ljudi ona nema pojma o zivotu.I ona da uci ljude koji su svetski strucnjaci i imaju zivotno iskustvo.A sta ima ona.??Osim pohlepe za lepim zivotom bez rada.Jeli se ona odrekla lagodnog zivota.Interneta,mobilnog,struje automobila ?? I koliko ja zasadila drveca. I Majka tereza je bila za zivot bez razbacivanja i druge ucila da to rade. Ali kada se razbolila,trazila je da ide u najbolje americke bolnice.!! Nije ostala u Indiji da se leci . Naravoucenije.??????