Iznenada preminuo baron Rotšild, posle srčanog udara (video)

Baron Bendžamin Rotšild, bankar i predsednik „Edmond de Rotšild grupe“, preminuo je od posledica srčanog udara u 57. godini.

Sin Edmonda Rotšilda, čoveka koji je do svoje smrti važio za najbogatijeg člana ove moćne bankarske porodice, preminuo je u Švajcarskoj.

​Kako je saopštila porodica, on je preminuo u petak u svom domu.

Došao je na čelo francusko-švajcarskog holdinga, sa sedištem u Ženevi, 1997. godine, posle smrti oca.

Vrednost imovine kojom upravlja holding procenjena je na skoro 200 milijardi dolara.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bankarRotšild
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • ANDREJ Nisam robot

    E kada Baron Rotsild tako umre, a bogat,mocan silan,milijarder.Sta je ostalo nama,ubogima sta mi od zivota da ocekujemo ~

  • Anonimni

    Kako ce hejteri i antisemiti sada da seire. Ima da se ubiju od pica i radosti.

  • Bogović

    Pazi i najbogatiji izgleda da mogu da umru, sa toliko para mozda to i nije covek jer sa tim novcem mozes svet da drzis u rukama al eto umro mozda su ga ubili ti njegovi da preuzmu moc, to je ko u onim filmovima serijama otruju ga da ga se resa zamisli te koliko je bio okruzen tim satanistima zenama i ostalima vrv je i on sam to bio, eto i ti satanisti vode rat izmedju sebe sami, sto posto nije taj zivot bio lep njegov i ako je imao novca jer ne zanaju oni da uzivaju kao mi mladi u sitnicama i se radujemo necemu kada napravimo i kupimo i cenimo, ko zna mozda i nije zapravo umro mozda su mu prebacili svest na mladje telo..

  • Anonimni

    Ubili ga.

  • Anonimni

    eto, najbogatiji, a zavrsice u 2m zemlje kao i onaj najsiromasniji a bas jutros citam kako mu je porodica pokrenula projekat obaveznih kovid pasosa za sve koji zele da putuju ne mogu da kazem da mi je zao