Ja idem na poligraf, vi recite imate li račune na Mauricijusu

ABU DABI – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da je apsolutno spreman da ide na poligraf u bilo kom momentu i da odgovori na sva pitanja u vezi sa Jovanjicom, ali je ponovo zatražio odgovor od Dragana Đilasa, na, kako je rekao, konkretno pitanje, da li ima račune na Mauricijusu i u Švajcarskoj.

„Neću da tražim razloge, ja ću da pozovem sve vas, dovedite kog poligrafistu hoćete iz bilo koje zemlje i na svako pitanje za Jovanjicu ću da odgovorim“, poručio je Vučić za tv Pink iz Abu Dabija.

On je dodao d aje spreman da to učini bilo kada i da neće da pije sedative, niti da nalazi medicinske izgovore.

„Da li stvarno mislite da je moguće da je šef države umešan u ubistvo Olivera Ivanovića , u ovo ili ono. ..Nisam imao veze, ali se oni nakače na nesto, jer nemaju pojma sa politikom“, rekao je Vucičh dodajući da ih pusti da dođu do te teme, da bi se videlo kakvi su lažovi.

On je rekao da će na poligrafu na sve da odgovori, koga je zvao, video, da li je uzeo neki dinar…

„Sve ću da odgovorim. To je fer i odgovorno, ali posle ćemo tražiti napuštanje političke scene od onih koji su lagali naciju već više meseci“, istakao je.

Dodao je i da nisu vazni mediji koji zatrpavaju lazima, jer stvari isplivaju na kraju, kao za Ivanovića, Daku Davidovića, o svim lažima koje su postojale, izmisljenim aferama.

Na pitanje o reakcijama koje je danas izavalo njegovo jučerašnje pitanje o računima na Mauricijusu kaže da je to zemlja koja nije blizu nas, a da neko može da bude tako bahat da tamo ima sakrivene pare.

„Jeste li vi narodne pare koje ste prisvojili sakrili i na Mauricijus, imate li račune u Švajcarskoj i na Mauricijusu, to je prosto pitanje. Čekam odgovor, nemojte nikakve trikove da pravite“, poručio je Vučić.

On je rekao da želi da narod čuje taj odgovor, pa neka posle kažu da je on lažov.

„Važno je da ljudi vide razliku između politicara – jedni sanjaju snove za svoju zemlju, a neki o svojim parama u tuđim zemljama.
Narod tu razliku dobro vidi“, zaključio je Vučih.

Napominje i koje su tehnike danas korišćene da bi se taj odgovor zabašurio.

„Zato ponavljam pitanje – imate li pare na Mauricijusu i Švajcarskoj ili nemate“, upitao je Vučić.

Dodaje i da oni neće na poligraf i zato donose dokumunta, ali zato idu na televizije i tada nisu bolesni.

„Na poligrafu ne možete da varate mašinu svojim reakcijama, osim ako ne uzmete sedative“, zaključio je Vučić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    I opljackani narod je opsednut poligrafom.

  • Anonimni

    On je potpuno opsednut poligrafom.