Javnost se zgražava: Saznali kako Ivanka lako ‘obrlati’ tatu

Donald Tramp je sav ponosan objavio kako ga kćer Ivanka umilno moli da ide s njim na put, sa rečima „tatice, mogu li da idem sa tobom“. Dodao je kako mu se to sviđa, a njegova izjava nije baš dobro dočekana u javnosti.

Tu je priču plasirao u sklopu svog govora o poreznoj reformi u SAD-u, naglašavajući kako Ivanka za ulogu njegove savetnice ne dobija platu, prenosi Independent. Tražeći je da se popne na pozornicu sa rečima „dođi gore, zlato“ ispričao je anegdotu o tome kako Ivanka dobija ono što želi od njega, mada ona očigledno nije bila toliko simpatična javnosti koliko samom Donaldu. On u javnosti često hvali svoju najstariju kćerku na važnim političkim sastancima uz reči „svi vole Ivanku, da kažem Ivanki da stane uz mene?“.

Čini se kako su porodični albumi Trampovih puni fotografija koje bi mnogi nazvali neprimerenima za oca i kćerku. Gotovo romantične i ljubavničke poze, uhvaćen trenutak sugestivnog plesa u miniću u očevom krilu, kao i brojne izjave u kojima je sam Donald govorio kako bi, da mu nije kćerka, sam oženio Ivanku, izazvale su brojna negodovanja u javnosti.

Prijatelji porodice svedoče kako su njih dvoje oduvek imali blizak odnos, razgovaraju svakodnevno po nekoliko puta, a Ivanka navodno ni jednu profesionalnu ni privatnu odluku od značaja ne donosi bez konsultacije sa ocem, prenosi Express.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Donald TrampIvanka Tramp
Komentari (0)
Dodaj komentar