Jezivi snimci pokazuju kako je ubica isplanirao masakr u Las Vegasu (video)

Snimci sigurnostnih kamera zabeleženi nekoliko dana pre najkrvavijeg masakra u modernoj američkoj istoriji, pokazuju kretanje ubice koje ni nakoji način nije ukazivalo na to da će počiti tako stravičan zločin.

Video snimci Stivena Padoka koje je u četvrtak objavila je kompanija MGM Resorts pokazuju kako se ubica prijavljuje u hotel, vozi se liftom i razgovara sa zaposlenima i drugim gostima hotela, ali svojim ponašanjem nije pokazivao znake da će samo par dana kasnije, 1. oktorbra, sa prozora svog apartmana usmrtiti 58 ljudi i raniti, direktno i indirektno, preko 800.

Prestavnik za medije kompanije Debra DeŠong izjavila je da je Padok „komunicirao sa osobljem i da je njegovo ponašanje bilo normalno“.

Objavljena su ukupno 32 video klipa na kojima se vidi Padok koji se prijavljuje na recepciji Mendelej Bej hotela, igra video poker, kupuje grickalice, vozi se liftom, dovozi se do parkinga hotela i do svoje sobe prati radnika hotela koji vozi kolica sa njegovim koferima u kojima je najverovatnije bilo sakriveno oružje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

las vegasmasakr
Komentari (0)
Dodaj komentar