„Kako se usuđuješ“: Gretu Tunberg napali zbog fotografije s ovim čovekom

Aktivistkinji Greti Tunberg mnogi su zamerili zbog toga što je u Stoklholmu na jednom skupu pozirala sa kontroverznim švedskim reperom koji je navodno nekoliko godina proveo u zatvoru.

https://www.instagram.com/p/B8jXdZrhbn5/?utm_source=ig_embed

Muzičar pod imenom 1.Cuz, koji je na Instagramu objavio fotografiju s Gretom, uvek nosi masku i krije svoj pravi identitet, a u pesmama repuje o zločinu, drogama i mržnji prema policiji.

U nedavnom intervjuu za švedske medije navodno je otkrio da je proveo dvije godine u zatvoru zbog „ozbiljnog“ zločina, ali nije otkrio što je tačno učinio.

„Neočekivano prijateljstvo“, napisao je muzičar uz fotografiju s Gretom. Međutim, mnogi Šveđani su mu prigovorili zbog ovog, a nisu štedeli ni Gretu.

„Da li je ona tražila da se fotografiše s njim ili je to bio odrastao muškarac s maskom?“ pitao ga je jedan pratilac dok su mnogi citirali Gretinu poštapalicu: „Kako se usuđuješ?“

Istakao se i komentar na Tviteru koji je Gretu prozvao zbog poziranja s „osuđenim reperom koji promoviše životni stil pun droge, bandi i pucnjave u svojoj muzici“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

greta tunberg
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Za neobaveštene: to je mala sa posebnim potrebama.

  • Anonimni

    A ko je Greta?

    • Milan

      Ne gotivim je ni malo, ali nije lepo da se hvališ time da si neobavešten.