Kao da je Klintonovoj rival Putin, a ne Tramp

Slušajući Hilari Klinton ovih dana bilo ko bi mogao s pravom da zaključi da je njen rival u izbornoj trci predsednik Rusije Vladimir Putin pre nego Donald Tramp, tvrdi danas „Vašington tajms“.

List u tekstu o nadmetanju demokratske kandidatkinje za Belu kuću i njenog republikanskog konkurenta, za Klintonovu navodi da „dama, naravno, puno veruje u teorije zavere“.

„Nekada su svi njeni problemi bili rezultat nekakve bezočne „ogromne zavere desničara“, ali sada kada je u trci za „lidera slobodnog sveta“, ona se suočava sa još „bezočnijom međunarodnom zaverom čija je baza u Moskvi i vodi je gospodin Putin“, navodi ovaj list.

„Vašington tajms“ dalje tvrdi da „kada je „Vikiliks“ demaskirao kako je Demokratski nacionalni komitet bio naklonjen njoj tokom unutarstranačkih izbora na kojima joj je rival bio Bernard Sanders, znala je koga će da krivi: gospodina Putina“.

List iznosi i druge primere za koje smatra da potvrđuju ovu tvrdnju, pominjući i priče da „miljenici predsednika Rusije možda spremaju hakovanje izbornih mašina na dan izbora kako bi se ukrali glasovi“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

klintonovaputinTramp
Komentari (0)
Dodaj komentar