Krivokapic povodom ubistva u Tuzima: Što pre pravedan epilog

PODGORICA – Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić poručio je danas da se u narednim danima moraju učiniti svi neophodni koraci, kako bi slučaj ubistva mlade žene u Tuzima dobio pravedan epilog.

Krivokapić je na Tviteru naveo da je ubeđen da se u ovom slučaju, kao i u sličnim slučajevima nasilja nad ženama, moglo i moralo reagovati preventivno.

„Sa posebnom pažnjom sam ispratio poruke sa mirnog građanskog protesta u Tuzima, povodom ubistva nedužne Šejle Bakije. Ovaj tragičan gubitak za porodicu Bakija, opštinu Tuzi i celu Crnu Goru predstavlja snažnu opomenu nadležnim organima da što pre pokrenu istragu i procesuiraju krivca“, napisao je Krivokapić i izrazio saučešće porodici.

Građani mesta Tuzi nedaleko od Podgorice, danas su na mirnom okupljanju izrazili protest zbog ubistva 19-godišnje Šejle Bakije.

Više desetina okupljenih građana nosilo je transparente na crnogorskom i albanskom jeziku, zahtevajući pravdu u slučaju ubijene devojke.

Policija i dalje traga za Iljirom Đokajem koji je osumnjičen za ubistvo i od ranije je poznat organima gonjenja zbog nasilja u porodici i sumnje da se bavi neovlašćenom proizvodnjom i prodajom narkotika.

Đokaj je, kako se sumnja, 30. septembra hicima iz pištolja prvo ubio mladu suprugu, zatim ranio tasta, a potom pobegao.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar