Krvoproliće u Čikagu: na parkingu ubio lekara, zatim nastavio da puca u bolnici (video)

Portparol čikaške policije Entoni Guljelmi objavio je da je, nakon večerašnje pucnjave zbog koje su policajci intervenisali u loklanoj bolnici „Mersi“, ubijen napadač, a četiri ranjene osobe su u kritičnom stanju, prenosi AP.

Navodi se da je Guljelmi kazao da je među ranjenima policajac i najmanje jedna osoba zaposlena u bolnici.

AP navodi da on nije precizirao da li je napadač izvršio samoubistvo ili je ubijen.

Portparol gradonačelnika Čikaga Rama Emanuela objavio je da gradonačelnik i šef čikaške policije Edi Džonson prate razvoj situacije.

„En-Bi-Si njuz“ je prethodno javio da su pripadnici policije stigli u bolnicu „Mersi“ nakon dojave da su se tu čuli pucnji, da bi potom usledio njihov vatreni obračun sa napadačem.

Guljelmi je na Tviteru preneo upozorenje vlasti građanima da izbegavaju to područje pošto je policija započela detaljnu pretragu bolnice.

Izvor iz čikaške vatrogasne službe kazao je za „En-Bi-Si“ da je bolnica delimično evakuisana.

(Tanjug)

Na parkingu ubio lekara, pa uleteo u bolnicu i zapucao

Naoružani muškarac ubio je u bolnici u Čikagu policajca i još dvoje pre nego što je i on stradao u pucnjavi, prenose mediji.

Muškarac je prvo zapucao na parkingu ispred bolnice a zatim je nastavio s pucnjavom u bolničkom hodniku, rekli su svedoci.

Policijski službenik Samuel Himenes stradao je u razmeni vatre s ubicom pošto je ušao u bolnicu, objavio je policijski portparol na Tviteru.

Napadač je takođe mrtav, ali nije jasno da li se sam ubio ili ga je ubila policija. Poznato je da je bio u vezi s jednom od žrtava.

U napadu je stradao i jedan doktor kog je napadač ubio van bolnice.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bolnicacikagopucnjava
Komentari (0)
Dodaj komentar