Majka iz pakla: Pokušala da proda nerođenu bebu preko interneta

Kirgistanka (24) je osuđena na četiri i po godine zatvora u Rusiji jer je pokušala da proda svoju tek rođenu bebu preko interneta.

Portparolka moskovskog tužilaštva Ljudmila Nefedova rekla je da je žena iz grada Almetjevsk u Tatarstanu još 2017. godine pokušala da proda svoje još nerođeno dete preko objava na društvenim mrežama, ali se u poslednjem trenutku predomislila, prenosi Tas.

„U januaru 2019. godine kada je bila trudna sa trećim detetom ponudila je na prodaju bebu za milion rubalja (15.760 dolara)“, navela je Nefedova.

Dogovor sa potencijalnim kupcem bio je da ona dođe u Moskvu da se porodi u februaru 2019. godine.

Međutim, uhvaćena je, a njeno troje dece predato je na čuvanje baki.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bebamajkaprodaja dece
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    A kako bi ste okarakterisale nase mlade mamice koje cim zatrudne sopstvene bebe koriste da bi tuzbama protiv bivseg muza dobile alimentacione pare koje shvataju kao svoju zaradu? Odvratno. Brakovi nam traju do sest godina u proseku, svaka treca trudnoca se prekida abortusom, mlade mame ne zanima ni porodica, ni muz, ni deca. Decu sa godinu i po cusnu na cuvanje u jaslice, pa vrtic, pa cak u skoli boravak, pa dadilje, babe, dede a one lepo pravac diskoteke, kafici, intimni prijatelji. U zivotu nisu skuvale jedno jelo jer nisu naucile zbog nedostatka vremena usled cuvanja kerova, tetoviranja i ajfon slusalica u usima sa naocarima od pola kila na licu i pirsinzima. Da ti se zivot zgadi vise. Sudovi u 99% slucajeva dodeljuju nasu decu majkama cak i kada su alkoholicarke, prostitutke ili narkomanke. Cak su izmislili i akciju Stop nasilja prama zenama da ukoliko na sudu ne ide brzo, tuze bivseg za nasilje. Dosli smo u situaciju da je 2 miliona oceva trenutno u Srbiji nastrano bolesno i poremeceno sa elementima nasilja i ko zna sta ce jos da izmisle. Zasto drzava po svaku cenu ispunjava hirove mladim mamicama koje ne znaju ni nokte da srede lezi u cinjenici jer tako budzet ostaje puniji tj. drzava zrtvuje nasu decu i bebe da bi ostvarila suficit. Zamislite da se starateljstvo u Srbiji dodeljuje onome roditelju koji je savestniji? Pa sta bi bilo sa tim mamicama koje po celu noc bance i pijance sa intimnim prijateljima po kaficima i diskotekama? Pa drzava bi morala da ih hrani ceo zivot, na socijali bi bile ceo zivot bez godine dana radnog staza. Sramota za sudstvo, za drzavu i sramota da je sve radnike Centara za socijalni rad u Srbiji da nasu decu unistavaju da bi ispunili necije direktive i da bi ispunjavali hirove nasih mladih jadnih, ubogih, nezasticenih, gladnih, nejakih mamica. Pri tome se ocevi u Srbiji tretiraju kao stoka ali bukvalno kao najgora stoka.