Matvijenko: Milorad Dodik iskreno odan svom narodu

BANJALUKA – Predsednik Saveta Federacije Federalne Skupštine Ruske Federacije Valentina Matvijenko čestitala je lideru SNSD Miloradu Dodiku čestitku povodom njegove pobede na izborima za predsednika Republike Srpske i istakla da je reč o čoveku koji je iskreno odan svom narodu.

„Primite moje čestitke povodom Vašeg ponovnog izbora na funkciju predsednika Republike Srpske. U Savetu Federacije Federalne Skupštine Ruske Federacije svi Vas dobro poznaju kao čoveka koji je iskreno odan svom narodu, sposoban da zaštiti njegove interese i veliki prijatelj Rusije“, navela je Matvijenko.

Istakla je da je zahvaljujući Dodikovim ličnim naporima, tokom obavljanja funkcije srpskog člana Predsedništva BiH u znatnoj meri ojačao konstruktivan i poverljiv dijalog po širokom spektru pitanja, a svestrane veze, uključujući i parlamentarne, dobile su novi podsticaj.

“ Koristeći ovu priliku, želim da Vas uverim da su senatori Ruske Federacije spremni da i dalje doprinose razvoju obostrano korisne saradnje za dobrobit naših naroda. Neka Vaš uspeh na važnoj funkciji obezbedi blagostanje i prosperitet Republici Srpskoj. Želim Vam sve najbolje i primite izraze mog velikog poštovanja“, navela je Matvijenko, prenela je Srna.

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik zahvalio je na Tviteru predsednici Saveta Federacije Federalne skupštine Ruske Federacije Matvijenko na čestitki.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar