Mediji: Policija upala u kuću Radoja Zvicera u Kotoru

KOTOR – Pripadnici crnogorske policije upali su danas posle podne u naselju Kavač u Kotoru, u kuću Radoja Zvicera, koji se smatra jednim od vođa kavačkog klana, prenose beogradski mediji.

Crnogorska policija za sada nije zvanično potvrdila ovu informaciju, dok podgoričke „Vijesti“ pišu da je u kotorskom naselju Kavač opsadno stanje, jer policija navodno pretresa stanove pripadnika kavačkog kriminalnog klana.

Beogradski mediji navode da su pripadnici Sektora specijalne policije danas oko 16.30 časova upali su u naselje Kavač, gde vrše pretrese pokretne i nepokretne imovine koju koriste članovi kavackog kriminalnog klana.

Kako navode „Večernje novosti“, policija je blokirala ulicu koja ide ka naselju Kavač i traži narkotike, oružje i odbegle članove kriminalnog klana.

Istražni organi u Srbiji već dugo prikupljaju podatke o funkcionisanju ove crnogorske kriminalne grupe koja se duboko učvrstila u beogradskom podzemlju, piše Objektiv.

Kako dodaje, Zvicerov najveći saradnik u Srbiji je bio Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja.

„Novosti“ navode da je Belivuk, zajedno sa Markom Miljkovićem, posetio je Zvicera u januaru ove godine.

Sva trojica su privedeni i ispitivani u policiji kao bezbednosno interesantne osobe, a Belivuk i Miljković su morali da objasne razloge zbog kojih su došli u Crnu Goru.

Zvicer je teško ranjen u maju 2020. godine u Ukrajini.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar