Medojević: Lazoviću ponuditi status zaštićenog svedoka

PODGORICA – Predsednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević kaže da je hapšenje službenika crnogorske tajne službe Petra Lazovića posledica insistiranja zapadnih službi da se razbije, kako navodi, „crnogorski DPS narko kartel koji je postao pretnja nacionalnim interesima SAD“.

Medojević smatra da bi Lazoviću trebalo ponuditi status zaštićenog svedoka koji, kako kaže, treba da otkrije ulogu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića u narko kartelu.

On je je na svom fejsbuk profilu naveo da su na „vrhu tog kartela braća Đukanović koji su spremni da žrtvuju sve da bi sačuvali svoje interese“.

„Petar Lazović i njegov otac imaju dosta dokaza da su donovi narko kartela braća Đukanović. Đukanović je spreman da proda svakoga samo da sebe spasi. Pod pritiskom stranih sluzbi Đukanović je prodao i Lazoviće koji su vodili narko kartel po instrukcijama braće Đukanović“, napisao je Medojević.

Prema rečima Medojevića, Đukanović je u fazi pregovora sa stranim službama da obezbedi sebi imunitet od krivičnog gonjenja i da mirno napusti vlast.

„Đukanović je izdao sve što se može izdati. Brak države i mafije pocinje žurkama, pevanjem, kokainom, a završava se pucanjem i likvidacijama. Potrebna je vlada nacionalnog spasa, sastavljena od ljudi na koje mafija i ambasade nemaju uticaj“, napisao je Medojević na Fejsbuku.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar