Migrant gurnuo Nemicu niz stepenice (video)

Nemačku je šokirao snimak kamere u berlinskom metrou koja je „ovekovečila” surovi napad grupe migranata na mladu Nemicu.

Kako i ne bi!

Devojka (26) se spuštala u metro-stanicu u okrugu Nojkeln, verovatno ništa ne sluteći. Za njom je utrčala grupa Arapa-migranata, a jedan od njih ju je sustigao kad je bila na polovini stepeništa. Tada ju je udario nogom u leđa. Prosto je preletela nekoliko preostalih stepenika i faktički pala licem na pod.

Drugi putnici su joj pritrčali u pomoć, a jedan od Arapa je za to vreme pokupio nešto što je ispalo napadaču (verovatno mobilni telefon). Dnevni list Bild tvrdi da između žrtve i napadača prethodno nije bilo ni svađe ni prepirke. Policija je saopštila da je napadnuta prebačena u bolnicu, a sam napad je okvalifikovala kao „nanošenje teških telesnih povreda”.

Prethodno je 17-godišnji Avganistanac silovao i ubio kćerku visokog funkcionera Evropske unije u Nemačkoj. Njeno telo je pronađeno u reci Drajzam. (bild.de)

Napišite i Vi šta mislite o ovoj temi na Forumu Krstarice…

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

metromigrantinemačka
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Slavica po

    Pseto jedno nicim izazvan da je tako gurne more sve to treba pobiti.

  • Nikola

    Neko će morati da odgovara po komandnoj odgovornosti. Neće večito biti na vlasti ni Vučić ni Merkel pa će na sudu da odgovaraju za menjanje etničke slike stanovništva na jednoj ili više teritorija. (jedna od definicija genocida).

  • laki

    Za sve sto se dogodi lose sa Migranske strane izbeglica MUSLIMANA (kradje,silovanja,razbojnistava) u Nemackoj i Euniji se mozete zahvaliti Gospodji Angela Merkelu.