Milatović: Bira se između bolje budućnosti i onih koji su doneli beznađe

ROŽAJE – Kandidat za predsednika pokreta „Evropa sad“ Jakov Milatović izjavio je danas na izbornom skupu u Rožajama da je uveren da su građani prepoznali dobru nameru i da će 2. aprila napraviti mudar izbor, jer biraju između onih koji su im najbolje godine života poslali u beznađe i onih koji im nude bolju budućnost.
Milatović je rekao da iz Rožaja niko nije otišao jer ne voli taj grad, nego da su otišli zbog politike predsednika Mila Đukanovića, a da će pokret „Evropa sad“ omogućiti da se vrate, ukoliko to žele, preneo je CDM.

„Dok su posebnu pažnju usmerili na to da sebe obezbede, narod se snalazio, a dosta njih je otišlo kupujući kartu u jednom smeru”, rekao je Milatović.
On je ocenio da je „Evropa sad“ više uradila za građane Rožaja i cele Crne Gore za godinu dana nego što je DPS za prethodnih 30 godina.

„Povećali smo minimalne plate sa 200 na 450 evra, penzije, uveli dečije dodatke, besplatne udžbenike, vratili naknade majkama i danonoćno radili da poboljšamo životni standard svih građana”, istakao je Milatović.
On je istakao da su na drugoj strani oni kojima je nakit od 20.000 evra simbol vladavine Mila Đukanovića i ličnog uspeha.

„Dok obilaze sever tako obezbeđeni zanemaruju da je svaki četvrti građanim na ivici siromaštva“, ukazao je Milatović.

On je rekao da je siguran da su svi prozreli lošu nameru takvih ljudi i takvog ponašanja i da neće podleći pritiscima i Đukanovićevoj manipulaciji o ugroženosti Crne Gore.
Milatović će biti protivkandidat Đukanoviću u drugom krugu crnogorskih predsedničkih izbora koji je zakazan za 2. april, pošto su njih dvojica u prvom krugu 19. marta osvojili najveći broj glasova birača.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar