Milatović: Nema Crne Gore bez ekonomski jakog Nikšića

PODGORICA – Predsednički kandidat Pokreta Evropa sad Jakov Milatović poručio je u Nikšiću, uoči drugog izbornog kruga da će zajedno sa građanima učiniti da ovaj grad ponovo postane simbol industrije, grad fabrika, čelika i piva.

On je rekao da je Nikšić bio sinonim za industriju, ali je u velikoj meri podelio tešku sudbinu besputne vladavine poslednjeg evropskog diktatora, njegovog protivkandidata i aktuelnog šefa države Mila Đukanovića.

„Nema jake Crne Gore bez ekonomski jakog Nikšića“, poručio je Jakov Milatović na predizbornoj konvenciji u Nikšiću.

Ukazao je da je Nikšić od moćnog regionalnog centra, koji je privlačio stanovništvo sa svih strana, postao grad koji se suočava sa ozbiljnim socio-ekonomskim problemima i grad iz kojeg mladi odlaze.

Poručio je da Nikšič opet mora da postane grad uspeha i sinonim prosperiteta.

„I zato ne dozvolite da nas vuku u prošlost, već neka vaš put do birališta u nedelju – bude veliki korak ka uspehu cele Crne Gore“, naveo je, između ostalog, Mitrović, saopšteno je iz PES.

Naveo je da je „hobotnica Demokratske partije socijalista uradila sve da ih devastira i poništi trud svakog poštenog nikšićkog domaćina“.

„Zajedno ćemo učiniti da Nikšić opet postane simbol industrije, grad fabrika, čelika i piva. Znate me i iz perioda kada sam kao ministar dolazio u Nikšić, posebno reagujući na apele vaših sugrađana – obespravljenih radnika nekada najvećih giganata iz metalskog sektora. Oni su godinama bili zanemareni od strane onih koji su pažnju posvetili namještanju milionskih poslova svojim prijateljima i kumovima. Zakon o finansijskoj pomoći koji sam tada predložio vladi pokazao je kako možemo da ispravimo ogromnu nepravdu prema našem narodu“, naveo je Milatović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar