Misteriozna smrt glumca i supruge: Pali sa šestog sprata na njegov rođendan, iza njih ostalo dvoje dece

Albanski glumac Florind Belliu (35) i njegova supruga Ornela Shehi (28) pronađeni su mrtvi u dvorištu zgrade u Bronksu u subotu oko 9 sati ujutro. Par su prepoznali prijatelji i komšije, a okolnosti smrti policiji još nisu jasne.

Komšije su rekle da su čule njihove sinove od dve i šest godina kako su nakon pada majke sa šestog sprata plakali, a lokalni izvor za Njujork Post rekao je da je prvo pala Ornela, a nekoliko sekundi kasnije i njen suprug.

Ovaj poznati medij naveo je i da u stanu nije bilo oproštajne poruke, a dok se čekaju rezultati obdukcije, policija traži da li je bilo znakova borbe pre pada i istražuju sve kako bi utvrdili radi li se o ubistvu. Policija, prema opisu komšija, nagađa i da je glumac možda patio od mentalnog poremećaja.

– Postoje znakovi u stanu koji pokazuju da nije sve bilo u harmoniji, kao da nisu samo odlučili da ostave svoju decu i skoče – rekli su iz policije. Komšije su istakle i da je Florind tog kobnog dana slavio rođendan, a par su opisali kao tih i povučen.

Inače, par se sa svoje dvoje dece u novi stan preselio pre četiri meseca, a policija nije primila nikakve izveštaje o porodičnom nasilju.

Glumac je diplomirao na Univerzitetu u Tirani, nastupao je na televiziji i u pozorištu pre nego što se preselio u SAD. U intervjuu koji je dao pre dve godine otkrio je da radi na dve knjige i filmskom scenariju koji je želeo da predstaviti Netflixu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

glumacsmrt
Komentari (0)
Dodaj komentar