Nadbiskup naredio da se spali oltar, sveštenik u njemu pravio orgije

Nadbiskup Gregori Ajmond iz Nju Orleansa, naredio je da se iz crkve u Perl Riveru u Luizijani ukloni i spali oltar. Takva odluka usledila je posle krivične prijave protiv katoličkog sveštenika da je u oltaru te crkve organizovao orgije.

Sveštenik koji je izazvao incident uhapšen je i optužen za opscenost. Zajedno sa njim uhapšene su i dve devojke koje su učestvovale u orgijama, prenosi RT.

U optužnici je navedeno da je sveštenik Trevis Klark, koji je nedavno stupio na dužnost, uhvaćen kako se snima u orgijama sa devojkama u oltaru crkve u kojoj je radio.

„Njegovo opsceno ponašanje je žalosno. Njegovo obesvećivanje oltara je demonsko. Njegov postupak me je razbesneo. Kada sam shvatio šta se dogodilo, naredio sam da se oltar ukloni i spali. Odmah ćemo postaviti novi oltar“, naveo je nadbiskup Ajmond.

Prema navodima optužnice, Klark (37) je pozvao Majndi Dikson (41) i Melisu Čeng (23) u crkvu na orgije. Doneo je i poluprofesionalnu opremu za snimanje, koja je uključivala rasvetu, ali i seksualna pomagala.

Slučajni prolaznik primetio je šta se događa u crkvi i pozvao je policiju.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

crkvanadbiskupoltarorgije
Komentari (0)
Dodaj komentar