Niko ne zna šta se dešava: Gde je nestala Melanija Tramp?

Amerikance muči jedno pitanje već nedelju dana. Prema poslednjem izveštaju Gugla, u prvom vikendu u avgustu najčešće postavljano pitanje bilo je:

„Gde je nestala Melanija Tramp?“.

Broj pitanja upućenih prvoj dami SAD porastao je za 400 puta jer poslednje Melanijine fotografije datiraju još od 25. jula.

Melanija se poslednji put u javnosti pojavila 25. jula kada se sa suprugom Donaldom Trampom vratila iz Ohaja u rezidenciju. Od tada joj se gubi trag.

Ipak, postoji jedno realno objašenjenje – kako je predsednik SAD na odmoru, logično je da dane provodi sa porodicom koja verovatno ne želi paparace oko sebe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

guglMelanija Tramp
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • goran manic

    Otišla u švaleraciju…

  • ANDREJ

    Prema veoma proverenim informacijama,iz „prve ruke“, Melanija Tramp je resila,da ove godine,provede odmor potpuno inkognito,bez muza,bez dece,da se sama posteno odmori.U tu svrhu,odabrala je Soko Banju u Srbiji.Zasto bas tu banju? Pa cula je za onu poznatu izreku,(koja je sto posto tacna) a koja kaze,ko ode u Soko Banju, ode „mator dodje mlad“.Videcemo,kada se Prva Dama,pojavi na prijemu u Beloj Kuci,kako ce zablistati,novom energijom,i jos vecom lepotom.Zar nasoj Banji,treba veca reklama od ove?!?