O ovome bruji ceo svet: Melanija ljubi Trudoa, Trampov izraz lica govori sve (foto)

Tokom nedavno održanog samita G7 u Francuskoj, svetski lideri su se srdačno pozdravljali, ali su i dve prve dame privukle posebnu pažnju javnosti svojim ponašanjem.

Predsednik SAD-a, Donald Tramp i njegova supruga Melanija pozirali su okupljenim fotografima sa ostalim učesnicima samita, a prvu damu Amerike posebno je očarao kanadski premijer Džastin Trudo.

Fotografije njihovog srdačnog poljupca postale su viralne, a korisnicima interneta posebno je upao u oči kiseli izraz lica Donalda Trampa koji drži Melaniju za ruku, dok ona ljubi jednog od najzgodnijih političara.

Mnogi se se na društvenim mrežama šalili na račun ovog poljupca te su neki komentarisali da čak i Melanija, poput mnnogih Amerikanaca, želi da pobegne u Kanadu, a neki su strahovali da će to naterati Trampa da predloži podizanje zida između Kanade i SAD.

Ipak, američki predsednik se oraspoložio kada ga je nagovorio prvu damu Francuske, Brižit Makron, da ga poljubi pored svima u obraz.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bridžit makronDonald TrampDžastin TrudoMelanija Tramp
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Radoslave ,iako si nam skrenuo paznju na ljudskost koje sve manje ima, po tvom vidjenju ,a i kao opste shvatanje otudjenosti , u drugom delu u osvrtu na poljubac ,mozda van protokola ,predocio sasvim pogresnu vezu izmedju „polupca,susreta najlepseg na svetu“i i nesmotrenog,nehajnog poljupca,Prve Dame koji se ne moze tako tumaciti,posebno sto ne znamo da li je prijatelski ,sto bi bilo donekle prihvatljivo u tvojoj analizi ili cist beznacajan,previse spontan gest Prve Dame, koji deo javnosti voli jer rusi protokolarna pravila,a drugi prezire jer je neumestan. Iako sam fleksibilna u spontanim gestovima drzavickih licnosti meni se ne dopada takav vid prenaglasene,mozda i vestacke bliskosti Prve Dame,mada i ne smatram previse losim manirom.

  • Radoslav Radović

    E, da. Ljudska zloba i pakost nemaju granica.Da je više razumijevanja, pažnje i prave ljubavi pa i poljubaca,bilo bi na ovoj planeti mnogo više ljudi. Ovako ih ima jedva nekoliko miliona. Ostali su užasna bića koja uništavaju ovu planetu svojim brlogom i fekalijama. Ti misliš majko da sam ti među ljudima, Ne nisam majko već među psima. Pod ruku sa zlobom pakost putuje, S njima se zavist bratski rukuje…….. Đura Jakšić Poljubac je najveći susret na svijetu, a ovaj to i potvrđuje. Ako je on najljepši i ona je najljepša. Oni su se poljubili ispred svih a ne tajno, što je sasvim uredu. Tramp se drži pravila koje je rekao 32-gi američki presjednik F. Ruzvelt“: Pametan čovjek prije nego se oženi dobro otvori oči, a kad se oženi onda ih na pola drži zatvorene.“