Očaj: Oteli su joj kćerku, pronašla je u oglasima za seks i otkupila

Njena trinestogodišnja kći nestala je, a majka ju je pronašla devet meseci kasnije i to preko interneta. Kubiki Prajd (Pride) iz Atlante u SAD-u gledala je web stranicu Backpage.com specijalizovanu za male oglase. Pod rubrikom u kojoj se nude devojke za seks i zabavu videla je svoju kći pod oznakom „MA“.

– Nakon nekoliko meseci počela sam pregledavati stranice koje putem oglasa nude seks. Uočila sam devojku kraj koje je pisalo da je „mlada i nova“. To mi je privuklo pažnju. Kliknula sam na oglas i otvorile su se eksplicitne fotografije moje kćeri. Nisam imala izbora, javila sam se na oglas kako bi otkupila vlastito dete, kaže Kubiiki.

Kad se devojčica vratila kući, majka je uočila da su je zlostavljali, imala je modrice, a bila je ovisna i o drogama. Dva puta je pokušala da pobegne iz roditeljskog doma, ali oba puta su uspjeli da je vrate, piše Daily Mail.

– Kad sam je upitala zašto beži, ona je rekla da mora doći do ‘tih tableta’, kaže majka. Potresna priča o ovoj devojčici ispričana je kroz dokumentarac „I Am Jane Doe“ prikazan na Netflixu. U njemu se navodi da je trinaestogodišnjakinja 2010. godine bila na zabavi za kraj školske godine kad je otela i u seksualno roblje prodala žena za koju je mislila da joj samo nudi prevoz do kuće.

Njena otmičarka završila je u zatvoru, ali na stranici Backpage.com, koja je najveći internetski oglasnik u SAD-u, i dalje se nude seksualne usluge. Najmanje 150.000 dece žrtve su trefikinga a njih 80 posto nudi se upravo na toj stranici, prenosi 24sata.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkaotkupotmicaseks
Komentari (0)
Dodaj komentar