Oglasio se i Tramp: „Planirao je da ubija Amerikance“

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je visoki iranski komandant ubijen u američkom vazdušnom napadu Kasem Sulejmani planirao da ubija Amerikance.

„General Kasem Sulejmani je ubio ili teško ranio na hiljade Amerikanaca tokom dužeg vremenskog perioda i planirao je da ubije još mnogo njih“, napisao je Tramp na svom Tviter nalogu, preneo je Rojters.

Tramp je prethodno na Tviteru napisao da „Iran nikada nije dobio rat, ali nikada nije izgubio pregovore“, a nekoliko minuta pre saopštenja zvaničnih institucija SAD o napadu na Sulejmanija na svom nalogu na Tviteru objavio je sliku američke zastave – bez komentara.

U jutrošnjem napadu američkih dronova ubijen je Sulejmani, komandant iranske elitne jedinice Kuds.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Donald TrampKasem Sulejmani
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    smece jedno, nek procita koliko su ljudi amerikanci pobili od nastanka te njihove zlocinacke tvorevine

  • Radoslav Radović

    Bila jednom jedna Libija.Bio jednom jedan Irak.Bila jednom jedna Jugoslavija.Nema Libije. Nema Iraka. Nema Jugoslavije.Bila jednom jedna Amerika.Ako hoćete da uđete u Ameriku morate izuti cipele i ići bosi. Morate izvući kaiš iz pantalona, morate skinuti ručni sat morate stati na određeno mjesto i dozvoliti policajcu da vas prepipa .Bila jednom jedna Amerika

  • Anonimni

    Dugujem jednom liku 10.000 evra a imam nešto sumnjam da planira da ubija Amerikance. Ako može jedan dron sa bombom na njega, da mi više ne dosađuje da mu vratim pare, bio bih vam zahvalan a spasili bi na hiljade američkih građana koje garant planira da ubije i još gore, da podrije vašu demokratiju.

  • Adolf

    Da ameri ne šalju svoje ljude u strane zemlje, niko ih ne bi dirao.Ovako kako jeste, treba ih na neki nehirurški način odstraniti.