Opet pokrenuta nagađanja o Putinovom zdravlju: Desna ruka ga odaje? (video)

Ruski predsednik Vladimir Putin snimljen je kako se pridržava za stolicu dok se rukuje. Ovaj video je snimljen pre dva meseca i iako javnosti nije poznato da se išta ozbiljnije dešava sa zdravljem ruskog lidera, ovaj snimak doprinosi već brojnim spekulacijama da zdravstveno stanje predsednika Rusija nije dobro.

Na snimku koji je nastao 18. februara, neposredno pre početka njegove invazije na Ukrajinu, vidi se kako u Kremlju dočekuje svog kolegu beloruskog predsednika Aleksandra Lukašenka.

O ruskom predsedniku kruže brojne priče o narušenom zdravlju poslednjih meseci, a podstaknute su snimcima njegovog naduvenog lica, pognutog držanja, i stalnog pridržavanja za stvari u njegovoj blizini.

Na snimku iz februara, vidi se kako Putin stoji i dočekuje Lukašenka dok ruka počinje snažno da mu se trese. On je povlači uz svoje telo u pokušaju da smiri ruku. Međutim u tome ne uspeva, ali kreće ka Lukašenku i zamalo se spotakne.

Kasnije se vidi kako Putin sedi na stolici i ne može da miruje pa se stalno vrpolji i lupka nogama. Klip koji se pojavio pokrenuo je ponovo glasine o Putinovom zdravlju i potencijalnoj bolesti. O ruskom predsedniku su već kružile glasine da se bori sa Parkinsonovom bolešću, demencijom ili rakom, prenosi Nova.rs.

Kada je nedavno imao sastanak sa svojim ministrom odbrane Sergejem Šojguom, svi su imali priliku da vide kako se Putin jednom rukom pridržava za sto i kako je utonuo u stolicu u kojoj je sedeo. Mnogi su rekli da je delovao naduveno i umorno. I tom prilikom je stalno lupkao nogom o pod.

Moskva je više puta odbacivala navode da je Putin ozbiljno bolestan. Portparol Kremlja Dmitrij Peskov je ranije demantovao glasine da je Putin operisan od raka štitne žlezde.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Vladimir Putinzdravlje
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Tako se pred kraj rata i Hitleru tresla ruka.

  • Americki Alah

    mislim da je nesto slicno bilo i sa merkelovom, nego u naslovu pise da se Putin pridrzava za stolicu????? Pogledao sam snimak nekolikom puta i nikako da vidim taj oslonac na stolicu? Novinar? Urednik? Sve ok? Putin bolestan, a neki jos bolesniji?

  • Radoslav Radović

    Ponovno ista priča.Kako su „humani“, brinu se za Putinovo zdravlje.Samo neznaju da to neće promijeniti sliku o njima ni u Rusiji ni u svijetu.Muka im je što mu nemogu ništanapakostiti pa pričaju o svojim sumanutim željama.Snila baba što je bila rada.Ko se raduje tuđoj neseći uzaludu se moli bogu za svoju sreću, jer je već nesrećan……..

  • laik

    Sve je dobro dok ne postane čio, vedar i koncentrisan kao Bajden. Za njega je rečeno da je na početku mandata u gorem mentalnom stanju od stanja u kom je bio Regan na kraju mandata.