Otrovan najglasniji kritičar Kremlja?

Ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni primljen u bolnicu u Omsku i nalazi se na odeljenju za intenzivnu negu, saopštila je danas Vlada Omske oblasti.

„Navaljni se trenutno nalazi na jedinici za intenzivnu negu, gde se vrše svi neophodni fizikalni pregledi“, navodi se u saopštenju Vlade Omske oblasti.

Vlada je potvrdila da je letilica S7 Erlajnsa, kojom je leteo Navaljni, hitno sletela danas na aerodrom u Omsku.

Prethodno je portparolka Fonda za borbu protiv korupcije Kira Jarmiš saopštila da je avion, kojim je Navaljni leteo iz Tomska u Moskvu, hitno sleteo u Omsku jer mu je pozlilo.

„Pretpostavljamo da su Alekseja otrovali nečim što su sipali u čaj. To je bilo jedino što je pio od jutros“, navela je Jarmiš.

Ona je navela da je Navaljni priključen na respirator i da je bez svesti, prenosi agencija TASS.

Glavni lekar bolnice u Omsku Aleksandar Murahovski rekao je Sputnjiku da je Navaljni na intenzivnoj nezi i da je njegovo stanje teško.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Aleksej Navaljni
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Americki Alah

    fond za borbu protiv korupcije? Jel taj fond istrazio pozadinu bombardovanja Srbije? I ko je to platio? Ako “ NE ZNAJU“ pomoci cu im: siptarija sa svojim krvavim narko dolarima. Muka mi je vise od tih selektivnih fondova, nevladinih organizacija i inih dobrocinitelja u ime demokratije

  • milovan

    E tako zapadnjaci koriste korisne idiote. Kada im vise ne koriste,onda dovidjenja. A ako su i Rusi,to su trebali odavno.Onaj tko je protiv vlastite drzave za pare.Taj je korov u basti. Mada neverujem u te vesti.Da su Rusi to hteli imali su vremena godinama.Ali u svakom slucaju vest je dobra,I za buduce prodane duse i za ostale.

  • Rade

    Baš je on bitan. Da su hteli mogli su ga 1ooo puta otrovati. Sad i na taj način skuplja poene….

  • Anonimni

    Respirator ce da ga dokrajci .