Ovako je haški tužilac Bramerc UVREDIO Kolindu, neki su se grohotom smejali (video)

Glavni haški tužilac Serž Bramerc napravio je neviđeni gaf na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija u Njujorku. Bramerc je iznenadio sve prisutne, kada je na početku svog izlaganja hrvatsku predsednicu Kolindu Grabar-Kitarović nazvao predsednicom Republike Srbije.

On je taj lapsus napravio na sednici posvećenoj završetku rada Haškog tribunala, pozdravljajući sve prisutne i naveo da posebno pozdravlja i zahvaljuje se predsednici Srbije Kolindi Grabar-Kitarović.

Neki od prisutnih su se nasmejali Bramercovom lapsusu, dok je on uz izvinjenje nastojao da ispravi svoju grešku navodeći pravu funkciju Kitarovićeve.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Kolinda Grabar KitarovićlapsusSerž Bramerc
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Johnny Rotten

    Kolinda je polu Njemica, polu Dalmatinka, iz miješanog braka: iz hrvatske emigracije-uvijek sređena,sjećate se susreta sa Theresom May koja ju je primila zbog ekonomskih interesa-turizam,zdrava hrana i sl. Kada ćete Vi u Srbiji biti ikad normalni;na pet stolica bi istovremeno sjedili -ili EU katoličke uštogljenosti i jevrejskog kapitala ili Istok i Rusija što je prirodnije. Hranite arapske cigane koji su ubijali, svoj narod rastjerujete i taj mali Vučić se ne skida sa TV-a. Nitko u Evropi vas ne uzima za ozbiljno-samo zločini, javašluk i loša privreda-to je public image!

  • Sekula

    Samo još da počne ponovo pisati ćirilicom i nema razlike. Kladim se da su joj već treća generacija unazad djedovi Srbi.

    • Ivan

      Glupi Velikosrbine pa gdje ima Grabar prezime u vas Svrba a i Kitarovič takođe Mi Hrvati smo večinom porijeklo od Židova Germana Ukrainaca Mađara Austrijanaca

  • pop

    srbija nezasluzuje da se pise u stampi srbije o ovoj zeni..toliko!!!