Ovako Putin zbija šale: ‘Posle izbora ću možda voziti kombajn’ (video)

Predsednik Rusije Vladimir Putin je tokom radne posete Rostovu na Donu obišao proizvodno preduzeće „Rostseljmaš“ (fabrika za proizvodnju kombajna, traktora i drugih poljoprivrednih mašina)

Prilikom pregleda modula za obuku koji simulira rad kombajna, ruski lider se našalio da je spreman da postane kombajner nakon izbora.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Vladimir Putin
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Jelena Savic

    Nije to nista tesko ne citati novine i gledati medije….Od kako sam uvela sebi sankcije za gledanje i citanje stampe i vesti, mnogo se bolje osecam. Samo opusteno… Ionako se niko ziv iz zivota nije izvukao…:)

  • goran manic

    On je snažan, on je jak, pametan (skoro) kao (L)AV… verovatno piše i poeziju a i tako je duhovit… Evo, još ne prestajem da se smejem! K…nja mi se od idiotizovanih Trampovih i supermenovskih Putinovih članaka! A, ustvari, obojica su samo odurno bogati i dijabolično cinični. Samo se pitam, jesu li ljudi stvarno toliko glupi ili ih samo mediji takvima čine. U tom smislu, više neću da čitam i gledam medije! Znam da ćete se rasplakati, ali šta da vam radim… Život je surov!

    • milovan

      Ali ga volim,i volim svu nasu bracu. Pa sad kome pravo kome nije.