Panika u ruskom gradu zbog „hirurga Hanibala“

Na obali reke Ural u gradu Aramij na zapadu Rusije pronađeno je golo beživotno izmasakrirano telo žene i pored njega hirurške rukavice.

Stanovnici ruskog grada žive u strahu od „hirurga Hanibala“ nakon zastrašujućeg otkrića tela sa kog je nožem odsečena jedna dojka i listovi obe noge, a pored tela pronađene hirurške rukavice, piše „Dejli mejl“.

Neidentifikovana žena starosti oko 30 godina čije je telo pronađeno sa rukama umotanim u plastične kese je, kako se navodi, zadobila ubod u grudi i udarac u glavu.

Ruski Istražni komitet potvrdio je da je istraga povodom ubistva pokrenuta.

„Možemo da potvrdimo da se radi o ubistvu. Tragamo za mogućim osumnjičenima“, rekao je portparol Istražnog komiteta koji je odbacio navode meštana da je bilo pronađeno još tela.

Prema pisanju sajta „reported66.ru“, lokalno stanovništo koje je ubicu nazvalo „Hirurg iz Aramija“ je nakon ovog zločina u panici i zahteva da se uvedu policijske patrole na ulice, žene se plaše da idu same, a deca su zatvorena u kućama.

„Čak se plašimo i da ujutru idemo na posao i ne puštamo decu da sama šetaju u sločaju da ih manijak napadne da bi večerao“, rekla je jedna od meštanki navodeći da njene komšije sumnjaju da je „Hanibal negde u gradu“.

Aramilj je gradic u Sverdlovskoj oblasti, a prema popisu iz 2010. godine ima 14.221 stanovnika.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

hirurgpanika
Komentari (0)
Dodaj komentar