Pogledajte Šojguov izraz lica nakon Putinove naredbe koja je zaprepastila svet

Trenutak kad je ruski predsednik Vladimir Putin nada se ruske snage s nuklearnim oružjem podignu na visok stepen pripravnosti pozivajući se na agresivne izjave NATO-a i ekonomske sankcije protiv Moskve, zabeležile su kamere.

Ubrzo se društvenim mrežama proširio video snimak koja pokazuje kako ruski ministar obrane Sergej Šojgu sluša Putinov govor i s prilično nelagodnim izrazom lica odgovara: „Razumem.“

Snimak je samo na Tviteru u kratkom roku pogledalo više od 4,8 miliona ljudi, prenosi Slobodna Dalmacija.

Izraz lica ruskog ministra komentarisali i su i novinari „Financial Timesa“ koji pišu: „Ovo nije prvi put u poslednje vreme da Šojgu izgleda kao da mu je vrlo neprijatno dok prima naredbe od Putina.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

izraz licaputinŠojgu
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • Radoslav Radović

    Ja sm pokušao da dam komentar ,jer je ovaj tekst proturila ko drugi nego Slobodna dalmacija, kako bi bilo na koji način ako nemože ništa drugo da barem na ogavni zapadni način pljune na Putina i Sergeja Šojgua, ali Krstarica mi je ispriječila crveni tekst da ispravno popunim da nijesam robot iako toga polja sa robotom nije bilo.Kako to objasniti, nego namjeru da mi je zabranjen pristup da dam komentar?

  • Anonimni

    Jašta more, Putin to uopšte nije dogovarao sa minstrom odbrane i načelnikom generalštaba, pa se Šojgu baš iznenadio kad je to čuo pred kamerama. Ma kako da ne. Dobro e govorio Gandi: kad u okeanu vidiš dve ribe iste vrste kako se svađaju, budi siguran da su u blizini Englezi.

    • Anonimni

      Nije pominjao iste vrste sem dvije ribe.

  • Rade

    Oni bi nam i oba oka zvadili smo da je njima po volji, Putin i Šojgu su u svakom pogledu dobro…

  • Anonimni

    SAMO SE TI PUTINE SPREMI!Lazu zapadnjaci i kad potpisu.Rasturu govna nek se vrate odakle su dosli!

    • Anonimni

      koji je ovaj sto dade minus .on bi da mu kauboji uvedu jos jedno bombardovanje.mars u ameriku i tamo treniraj nnjihovu demokratiju!