Pokušao da opljačka stan 81-godišnje starice, gadno se prevario (video)

Lopov koji je provalio u stan 81-godišnje Elizabet Mekrej u Kaliforniji nadajući se lakom plenu brzo je na bolan način saznao da je donio pogrešnu odluku.

U pomoć starici pritekla je 67-godišnja Lorenza Marujo koja je 26 godina trenirala borilačke veštine i ima crni pojas u jiu jitsuu. Iako je visoka samo 150 centimetara i teška 45 kilograma, Lorenza je bez problema svladala provalnika koji je napao njenu komšinku.

Za američki CBS Lorenza je ispričala kako je čula vrisak komšinke kojoj je muškarac upao u stan, zgrabio je i protresao, a ona je zbog toga pala na pod. Zgrabila je bejzbol palicu i pritekla joj u pomoć.

– Ugurala sam se između njih dvoje, skočila sam na njega i počela ga udarati. Ustao je i htio mi zavrnuti ruku, ali umesto toga sam ja izvrnula njegovu. Počeo je vikati da ga povređujem, a ja sam mu rekla da me nije briga što mu se događa jer nije imao pravo da napadne staricu – ispričala je Lorenza.

Njene su borbene veštine šokirale i komšinku koju je odbranila.

– Nisam očekivala da će ta mala žena biti toliko hrabra. Rekla sam joj da pazi jer bi nas on mogao ubiti, a ona je odgovorila: „Ne večeras“ – rekla je Elizabet.

Starica je nakon napada primljena u bolnicu, ali otpustili su je već naredni dan. Napadač Donald Robert Prestvud uhapšen je zbog sumnje za napad na stariju osobu, i dodeljena mu je kaucija od 150.000 dolara, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

lopovstarica
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • David

    nije dotični čuo „Bez starca nema udarca“