Pokušao da udavi policajca koji ga je upozorio na boravak na plaži (video)

Lokalna policija na Ibici uhapsila je juče poslepodne jednog četrdesetogodišnjaka i optužila ga za pokušaj ubistva, pružanje otpora nadležnim licima i neposlušnost.

Naime, na plaži se nalazila grupa ljudi kojoj su prišla dva policajca i upozorila ih da u to vreme ne smeju biti napolju. Došlo je do tuče između jednog od muškarca iz grupe i policajca, a onda se umešao treći. Policajac ga je pojurio prema vodi, da bi ga u tom trenutku prvi zaskočio i oborio na zemlju.

Zaprećena zatvorska kazna za ovo delo je od 2 do 10 godina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ibicaplažapolicija
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Mene je bivsa zena optuzilla lazno da sam hteo da je ugusim, prebijem, vicem, i sve sto se moze naci na internetu, pisala desetak tuzbi za nasilje, tukla godinama i sve joj tolerisu i ovi iz Centra za socijalnirad sto moraju da slusaju nadlezno ministarstvo i policijski sluzbenici jer moraju da slusaju komandira i sudovi jer moraju da slusaju ministarstvo pravde. Trenutno je Srbija na prvom mestu po diskriminacijji po polovima. Deca se po automatizmu dodeljuju majkama u sramnim parnicnim postupcima koji sluze samo da se gradjanima izvlace pare i da se ocevi sikaniraju. Prava nase dece gotovo da ne postoje. Sudovi ispunjavaju sve hirove mladih urbanih mamica po cenu narusavanja prava dece. Koliko su mi objasnili, to je finansijksi za drzavu povoljnije. Medjutim po pravimo kerova i seskualnih manjina prenjacimo u Evropi.